China De Terminal van de vezeltoegang fabrikant

De COMMUNICATIEAPPARATUURco. van NINGBO MELONTEL, Ltd

Fabrieksreis

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd Fabriek

Fabriek productielijn
Fabriek productielijn
Fabriek Fabriek

Krijgen De Terminal van de vezeltoegang & Fiber Optic Sluiting Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Melontel® was beoordeeld en verklaard als vergadering van vereisten van ISO-9001:2008 en was gekend voor de uitstekende productenkwaliteit, de concurrerende prijzen, de snelle levering en de goede dienst.

Wij hebben heel wat investeringen gezet om tempo met norm van de vezel de optische industrie te houden. Met hoogte - kwaliteits grondstoffen, gevorderde productieuitrusting en hoogst geschoolde arbeiders, verzekeren wij elk stuk van onze vezel de optische producten met uitstekende prestaties en verschijning is.

Met een krachtig R&D-team, kan Melontel® producten volgens de specificaties en de verzoeken van de klant, zelfs met aangepaste grondstoffen vervaardigen. Wij niet alleen bieden OEM de dienst aan, maar ook helpen over de hele wereld vele partners van om in de markt met professionele technische ondersteuning en uitstekende productoplossing te winnen.

Wij zijn trots van hoog het aangeboden =hebben= van sommige wereld belangrijke bedrijven met stal - de optische producten van de kwaliteitsvezel en wij hopen oprecht dat wij verder met al onze partners kunnen gaan!

 

Contactgegevens